Svenska Hollywoodfruar – Bloggar

På den här sidan kommer vi att tipsa dig om flera bloggar signerade de Svenska Hollywoodfruarna. I bloggarna får du följa deras vardag i USA, men med sina rötter i Sverige.

Läs mer

Se några av våra tips på Svenska Hollywoodfruars bloggar nedan!

01

Maria Montazami

Svenska Hollywoodfrun Maria Montazami är den enda som varit med i programmets samtliga säsonger. Hon är född i Västerås, men 1987 åkte hon på semester till Los Angeles i USA – och blev kvar.

Hon började arbeta som servitris på en restaurang och så småningom lärde hon känna ägaren Kamran Montazami som hon senare gifte sig med.


Läs hennes blogg om Svenska Hollywoodfruar, shopping, skönhet och resor

Idag bor hon i Orange County och har fyra barn tillsammans med sin man. Förutom att medverka i TV3:s program Svenska Hollywoodfruar har hon sin egen väskkollektion, hon har släppt två kokböcker och har gjort flera olika viner genom åren.

I hennes blogg får vi följa hennes liv i USA tillsammans med familjen, inspelningarna från Svenska Hollywoodfruar, shopping, skönhet och resor.

Maria Montazami
02

Anna Anka

Fotomodellen och tv-personligheten Anna Anka, tidigare Åberg och Yeager föddes i Polen 1971 men är uppväxt i Bjuv.

Under 2008 till 2010 var hon gift med sångaren Paul Anka som hon fick sonen Ethan med. Hon hade då dottern Ellie Yeager sedan ett tidigare förhållande med Louis Yeager


Bloggar om träning

Hon har under åren uppmärksammats för sina kontroversiella uttalanden i TV-serien Svenska Hollywoodfruar. Hon har också skrivit en uppmärksammad debattartikel om att kvinnor bör stanna i hemmet och ställa upp för sina män, en artikel som fick starkt mothugg och senare kritiserades av bland annat socialdemokraten Nalin Pekgul.

Idag arbetar hon främst med träning och som livscoach. I hennes blogg kan du främst läsa om hennes livsstil med mycket träning och hälsotänk.

Anna Anka
03

Gunilla Persson

Gunilla Persson är en svensk-amerikansk fotomodell, journalist och tv-personlighet. Hon är uppvuxen i Högsjö i Södermanland. Förutom att vara deltagare i Svenska Hollywoodfruar har hon arbetat som modell för Ford Models och Elite Model Management.

Mellan åren 1984 till 1990 var hon gift med Stephen Linville. Hon har också en dotter från ett tidigare förhållande.

I hennes blogg får vi främst läsa hennes åsikter kring Svenska Hollywoodfruar och följa med på äventyr i hennes liv i USA.

Gunilla Persson
04

Margareta Svensson

Sångerskan, pianisten, sångcoachen och tv-personligheten Margareta Svensson Riggs var med i en säsong av Svenska Hollywoodfruar, där tittarna fick följa hennes graviditet med dottern Samantha.


Skriver om sin musik

Margareta Svensson är född i Varberg, men lever nu ett liv i lyx tillsammans med den 30 år äldre maken Seth Riggs.

I bloggen skriver hon framförallt om sin musik, livsstil och levnadsvanor.

Margareta Svensson
05

Åsa Vesterlund

Föddes 1974 i Piteå och titulerar sig som svensk skådespelerska och fotomodell. Har medverkat i Svenska Hollywoodfruar i flera år, där hon ständigt har ett pågående bråk med Hollywoodfrun Gunilla Persson.

Åsa driver i dagsläget inte någon blogg, men uppdaterar frekvent sitt Instagram-konto med sina 85 000 följare.

Åsa Vesterlund
06

Isabel Adrian

Göteborgskan Isabel Adrian är en svensk producent, dokusåpadeltagare och designer. Hon har varit med en hel del säsonger i Svenska Hollywoodfruar genom åren.


Gift med musikproducenten Steve Angello

Hon är gift med Steve Angello som är en svensk DJ och musikproducent, bland annat är han med i DJ-gruppen Swedish House Maffia. Tillsammans har de två döttrar.

I Isabel Adrians blogg får vi ta del av hennes liv med familjen, hennes arbete och läsa om aktuella nyheter om och med henne.

Isabel Adrian
07

Agnes-Nicole Winter

Skådespelerskan med sina rötter från Borås bor numera i Beverly Hills med sina två söner. Hon har varit med i Svenska Hollywoodfruar ett antal gånger där man har fått följa hennes liv som manusförfattare och skådespelerska.


Instagramkonto om hudvård

Hon driver filmproduktionsbolaget Global Star Films och har medverkat i några filmer och regisserat filmen ”The Gold & The Beautiful”. Hon har i dagsläget ingen blogg, men uppdaterar flitigt sitt Instagram-konto för sina drygt 26 000 följare. Hennes konto handlar främst om hennes karriär och intresset för hudvård.

Agnes-Nicole Winter